Cashback

Er zijn tegenwoordig veel verschillende manieren om geld te besparen. Met name op het internet bestaan er allerlei mogelijkheden om niet teveel te betalen voor producten. Wij van smartermoney.nl wijzen je er natuurlijk graag op. Een van die manieren is geld besparen door middel van cashback. De naam zegt het al: u krijgt een deel van uw geld weer terug na het plaatsen van een bestelling. Het is een eenvoudige manier om geld te besparen. Lees op een website als Eerst james (zie Eerst james) meer over hoe het cashbackprincipe nou precies werkt.

Geld besparen met cashback

Als u niet teveel wilt betalen voor uw online aankopen, is de eerste stap op zoek gaan naar cashbackwebsites. Hier moet u zich registreren en inloggen in uw account. Zoek daarna de webshop waar u een aankoop wilt doen. Als u via deze link de webshop bezoekt, kunt u gebruik maken van cash back. Het kortingsbedrag ontvangt u vaak 48 uur na het plaatsen van een bestelling op uw account. Als u een aantal aankopen heeft gedaan en u heeft het minimumuitbetalingsbedrag bereikt, dan kunt u het geld op uw rekening laten storten. De cashbacksites verdienen zelf ook aan dit principe doordat zij een commissie ontvangen van de webshops. Hierdoor zijn zij in staat u korting te geven.

Crowdfunding en cashback

Als u geld wilt investeren in crowdfunding projecten, krijgt u vaak het geïnvesteerde geldbedrag terug al dan niet met rente. Er is echter ook een combinatie van crowdfunding en cashback mogelijk. Als u bij Funded.today bijvoorbeeld investeert in projecten van Kickstarter of Indiegogo, ontvangt u 5% cashback.

Crowdfunding websites
Crowdfunding voor goede doelen
Duurzaam investeren
Spaarrekeningen vergelijken